Rolsteiger

De rolsteigers in hoogwaardige kwaliteitsbuis, staan garant voor supersnelle en veilige montage en demontage van uw steiger.rol

Uitermate geschikt voor montage- en onderhoudswerkzaamheden. Wij maken gebruik van opbouwframes van 1,12 meter en 1,96 meter waarin de sporten direct aan de staanders zijn gelast. Hij wordt aangeboden in de breedtematen 0,75 m, 0,90 m en 1,34 m, in de lengte 2 m, 2,50 m en 3 m. De maximale werkhoogte van de 0,75 m steiger is 12 m. De werkvloeren worden bereikt door aan de binnenzijde van de steiger omhoog te klimmen.

Ons opbouwframe is volledig gelast en van een zeer hoogwaardige aluminium legering met grote wanddikte waardoor het frame een hoge stijfheid kent. Uiteraard kent onze sportafstand de afmeting van 28 centimeter hart op hart.

Onze platforms zijn gemaakt van een aluminium kokerprofiel, dit is licht in gewicht en sterk door zijn constructie. Het platform is voorzien van zeer stevige aluminium opleghaken en is te verkrijgen in de lengte maten: 200 cm, 250 cm en 300 cm, zowel met als zonder luik.

Onze schoren zijn voorzien van een volledig aluminium gegoten schoorklauw, welke rondom gelast aan de buis bevestigd is. Door deze constructie heeft vuil geen invloed op de simpele werking van de schoorklauw.

De schoorklauw heeft over 230 graden contact met de sport. Onze wielen zijn voorzien van dikwandige aluminium schroefspindels, welke zorgen voor een perfecte afstelmogelijkheid, ook onder grote belasting en eventueel aanwezig vuil op de schroefdraad. Door de uitvalbeveiliging blijft het wiel goed in het opbouwframe zitten. Alle wielen zijn geremd.

De stabilisatoren zijn licht in gewicht. De aluminium kantplanken dienen om op het platform bevestigd te worden om veiliger te werken. Doordat ze nu van aluminium gemaakt zijn, zijn ze ook erg mooi om uw reclame-stickers op te plakken.

Uiteraard voldoen onze aluminium rolsteigers aan de geldende kwaliteitsnormen.