Wemota  heeft diverse producten ontwikkeld op het gebied van dakveiligheid, bestaande uit dakborgpunten, lijnsystemen, hekwerken, kooiladders, ladderborgingspunten en de nieuwe mobiele dakrandbeveiliging . Ook de benodigde pictogrammen en verplichtingsborden die benodigd zijn om een betreder van het dak duidelijk te instrueren, maken deel uit van het leveringsprogramma.
De montagewijze van de diverse systemen zijn door Wemota terug gebracht tot pure eenvoud en snelheid. Na het volgen van mondelinge of schriftelijke instructies zijn de diverse systemen en -producten op de correcte wijze door u aan te brengen.
Ons team
Wemota:  een gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen. Op deze manier versnellen wij onze projecten. Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op veiligheidsgebied weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

Kortom: Een compleet pakket

Om dit doel te kunnen realiseren is een doordachte visie nodig. Wij sturen daarom onder andere aan op langdurige relaties met onze klanten.  Het samenwerken met andere bedrijven zien wij altijd als een uitdaging en plezier. We investeren in onze mensen, onze technieken en apparatuur om u, als klant, een zo optimaal mogelijke dienst te leveren.