Valbeveiliging voor werkzaamheden op een hellend vlak

Werken op een hellend vlak is een gevaarlijke opdracht daar moet ik niemand van overtuigen.hellend

Een misstap heeft zware gevolgen en hoe groot uw ervaring ook mag zijn het is iets waar u voortdurend mee bezig bent tijdens uw werkzaamheden. Een goede beveiliging is dan ook geen luxe. De werkzaamheden op een hellend vlak zijn meestal opdrachten van korte duur (1 of 2 dagen en soms zelfs minder). Het is dan ook begrijpelijk dat u niet graag geconfronteerd wordt met het plaatsen van een beveiliging die uren in beslag neemt.

Een ander aspect waar u mee geconfronteerd wordt zijn de veiligheidsvoorschriften voor het werken op hoogte gekoppeld aan de hellingshoek. Hierin heeft u verschillende gradaties verbonden aan de hellingshoek.
Volgens de Europese norm 13374 die in ons land en Europa wordt toegepast kunnen wij stellen dat een hellingshoek tot 10° graden een klasse A is, tot 30° een klasse B is en alles erboven klasse C moet zijn. Bij uw aankoop dient u hier rekening mee te houden om uw investering veilig te stellen.

Bij de ontwikkeling van de valbeveiling die wij hier voorstellen hebben wij voorgaande punten als leidraad gebruikt en zijn we tot een oplossing gekomen die zeer snel en veilig geplaatst kan worden en beantwoord aan de zwaarste norm namelijk de EN13374 klasse C.

Keuring uitgevoerd en goedgekeurd door AIB-Vinçotte.

Prijzen op aanvraag.