Stukadoorstelling of schilderstelling voor binnen in verhuur.

  • Telescopische stukadoorstelling in aluminium

  • Uitschuifbaar in lengte : 170 – 430 cm

  • Uitschuifbaar in hoogte : 55 – 145 cm ( te verhogen per 7 cm !! )

  • Ook verkrijgbaar : verhoogstuk om de hoogte van 145 cm te bekomen

  • Je kunt de schilderstelling of stukadoorsstelling zowel in de lengte als in de breedte aanpassen naar jouw situatie

  • De steiger is eenvoudig op te bouwen of je laat dit doen door ons

Een bezettersteiger is ideaal om te huren voor de “plekker” of binnen schilder! De steiger wordt gebruikt voor het stukadoren of schilderen van plafonds en wanden. De stukadoors steiger is makkelijk te gebruiken voor wandafwerking omdat er geen hogere elementen in de weg zitten.

Als je op zoek bent naar het huren van een schilders steiger of bezetterstelling, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze stellingen zijn flexibel en zowel in lengte als hoogte verstelbaar. Het werkpodium of werkvloer bestaat uit; aluminiumplanken en verstelbare steunen, welke je in lengte en hoogte kan verstellen.

Met deze middelen kan je in een complete ruimte de werkvloer op een gewenste hoogte brengen. Zo kan de bezetter makkelijk het plafond bezetten of de schilder datzelfde plafond schilderen.

Specificaties

Afmeting: aan te passen aan de behoefte van de klant
Afmeting van een aluminium vloerdeel: 40 centimeter x 300 centimeter, deze zijn onderling koppelbaar met koppelstukken zodat de vloer gelijk doorloopt!! ( geen struikelgevaar )
Lengte van de steunpoot: verstelbaar tussen 170 centimeter (min ) en 430 centimeter ( max )
Hoogte van de steunpoot: 55 centimeter ( min ) en 145 centimeter ( max ), daardoor varieert de werkhoogte tussen 255 cm tot 345 cm!!

OPGELET!!

We maken onderscheidt tussen werkhoogte en platformhoogte van een stelling. Super verwarrend maar uiteindelijk wel logisch, namelijk:

  • Werkhoogte is de hoogte waarop je kunt werken wanneer je op de werkvloer staat. Hou de volgende berekening in gedachte: platformhoogte + je eigen lichaamslengte = de werkhoogte. Aangezien je je armen ook kan uitstrekken rekenen we gemiddeld 2 meter bij de platformhoogte. 

  • Platformhoogte is de hoogte waarop de werkvloer van de stelling officieel mag liggen

U geeft ons de afmetingen van de ruimte waar de stelling dient opgebouwd te worden en wij doen de rest !!

Prijzen: 2,50 euro per m² per week, afgehaald op ons magazijn in Bornem.