Reclameaanhanger

In een weiland, parkeerplaats, of rotonde kunt u gebruik maken van een WEMOTA reclame-aanhanger om uw merk onder de aandacht te brengen. Aanhangers zijn makkelijk te verplaatsen, zodat u doelgericht kunt adverteren.

De reclame aanhangwagen is daarmee een eenvoudig verplaatsbaar reclamebord waarmee u de mogelijkheid hebt om op elke (wettelijk toegestane) locatie uw reclame of boodschap onder de aandacht te brengen. Deze aanhanger kunt u eenvoudig neerzetten op een plek waar u wilt, bijvoorbeeld op uw oprit, bij de toegang van een evenement, of gewoon op een drukke plek. Op deze manier kunt u uw reclameboodschap aan veel mensen laten zien. Doordat het een aanhangwagen is kunt u hem snel verplaatsen en kunt u uw reclameboodschap in een korte periode op meerdere plekken laten zien.

Een groot voordeel van de reclameaanhangwagen is het feit dat het reclamedoek zeer snel en eenvoudig kan worden gewisseld. Wilt u dus regelmatig de reclameboodschap op de aanhanger wisselen is dit eenvoudig te realiseren door het laten vervaardigen van verschillende spandoeken voor specifieke gelegenheden, of bijvoorbeeld voor bepaalde periodes. Op deze wijze kunt u tegen zeer geringe kosten meerdere reclameboodschappen over brengen.

Het chassis en het frame van de reclame aanhangwagen zijn volledig gegalvaniseerd waardoor de WEMOTA reclame aanhangwagen goed tegen weersinvloeden beschermd is, en dus ook zonder problemen voor langere tijd buiten gestald kan worden.

De aanhangwagen wordt daarnaast ook voorzien van een disselslot en wielslot ( is in de prijs inbegrepen). Hiermee wordt de reclame aanhangwagen ook beveiligd tegen diefstal.

Kortom, indien u op zoek bent naar de mogelijkheid om uw bedrijf op locatie te promoten is de WEMOTA reclame aanhanger voor u waarschijnlijk een perfecte oplossing.

 

Prijzen verhuur:

30,00 euro per dag

70,00 euro per week

199,00 euro per 4 weken

Spandoek: op aanvraag ( 150 cm x 300 cm )